O nama

parallax background

Servis za popravku gasnih uređaja "Bobteh-gas" je osnovan 1990. godine kao servis za popravku gasne tehnike u industriji, domaćinstvu i medicini.

Kroz dugogodišnji uspešan rad stekli smo veliko znanje i iskustvo u praksi. Servisi gasnih uređaja rado nas biraju za svoje dobavljače, jer posedujemo samo originalne rezervne delove.

Bobteh-gas ima dva stručno osposobljena i sertifikovana servisera Bosch (Junkers) uredjaja i opreme. Kvalitetno i povoljno servisiranje gasnih kotlova ima za rezultat, da nam je spisak krajnjih korisnika dugačak i svakim danom se uvećava. Širenje obima posla nas obavezuje da kvalitet izvršenih radova držimo uvek na visokom nivou, te smo kao takav, proglašeni za servis sa najvećim porastom prometa usluga i rezervnih delova u 2009.g. u konkurenciji 84 ovlašćena servisa u zemlji. Praćenje kvaliteta usluga takodje vrši i “Robert Bosch”, kroz redovne obilaske servisa i resertifikaciju servisnog kadra.

Bobteh-gas ima dobru poslovnu saradnju sa velikim brojem instalaterskih radnji, projektantskih kuća kao i trgovaca opremom za grejanje. Potrebno Vam je projektovanje, izrada i postavljanje instalacija gasa, grejanja, vodovoda i kanalizacije? Poznajemo izvrsne instalatere. Javite nam se i poslaćemo Vam majstore za koje ćemo Vam garantovati da će svoj posao uraditi vrhunski.

Usluge servisiranja, popravke i održavanje gasne tehnike, tehnička podrška krajnjim korisnicima kao i instalaterima grejanja je ono što nas svrstava u rang kvalitetnih servisa gasnih kotlova.

Predstavljamo vam našu ponudu

popravka, servis i godišnji remont gasnih kotlova


čišćenje i održavanje gasnih kotlova


puštanje u rad novih uredjaja


overa i produženje garancije


rezervni delovi (prodaja i ugradnja)